Circuit BENELUX 2019 cu Avion

6 zile - 5 nopti
Categoria:
  • Olanda

Description

Circuit BENELUX cu camp de lalele si mori de vant 2019

Luna aprilie este cea mai atractiva perioada a anului in aceste tari, e sezonul de varf, din cauza infloririi lalelelor

Amsterdam-Vollendam-Haga-Keukenhof-Rotterdam-Ghent-Bruges-Bruxelles-Waterloo-Leuven

Ziua 1. Decolare din aeroportul din Cluj-Napoca la orele 14:25. Aterizare la aeroportul din Eindhoven la orele 15:55. Intalnire cu autocarul in jurul orelor 17:00. Ne indreptam spre Amsterdam, unde vizitam Gara Centrala, Piata Dam si Cartierul Rosu! Timp liber seara in Amsterdam. Cazare 2 nopti la acelasi hotel in zona Amsterdam. (Eindhoven-Amsterdam: 125 km)

Ziua 2. Dimineata vizitam Amsterdam, Venetia Nordului, unde incepem cu Fabrica de Diamante Coster Diamonds, urmeaza Rijksmuseum (20 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere), muzeul national cu cele mai multe capodopere ale pictorilor flamanzi; optional croaziera pe canale pentru un tur panoramic. Timp liber in Amsterdam sau optional vizita la *Vollendam, (cca. 3-4 ore) oras-port pescaresc cu case de lemn, canale si folclor specific, mori de vant, vizita ferma de lapte cu degustare de cascaval, atelier de confectionat saboti din lemn, timp liber in port. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3. Vizitam cea mai frumoasa gradina de primavara – Keukenhof, unde miile de lalele si alte flori de primavara asteapta vizitatorii sub cerul liber sau in pavilioane decorate. Urmeaza o vizita panoramica la Haga – Parlamentul si Palatul Pacii.  Continuam cu renumitul Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului. Cazare zona Bruxelles, 3 nopti la acelasi hotel.

Ziua 4. Vizitam Ghent, orasul lui Carol al V-lea, Catedrala Sf. Bavo cu altarul medieval celebru al lui Van Eyck, casele breslelor, Turnul cu Clopot, debarcaderul de marfuri, Timp liber. Ne continuam drumul spre Bruges, oras medieval pe canale, vizitam beghinajele, Piata Centrala, Turnul cu Clopote, Biserica Sfantului Sange. Urmeaza croaziera pe canale si cumparaturi bomboane de ciocolata. Cazare zona Bruxelles. (Lungimea traseului~260 km)

Ziua 5. Urmeaza Bruxelles, Scurta oprire la Atomium pentru poze, apoi urmeaza un tur panoramic, Cartierul European, Palatul Regal, Palatul Justitiei, apoi tur pietonal cu Grote Markt cu casele breslelor, Maneken Pis, simbolul orasului. Timp liber. Pornim spre Waterloo, locul bataliei finale pentru Napoleon; apoi spre Leuven, orasul care se mandreste cu cea mai frumoasa primarie, optional, degustare de bere. (Lungimea traseului~150 km)

Ziua 6. Transfer la aeroportul Charleroi in cursul diminetii (~70 km); decolare la orele 15:55, aterizare la Aeroportul din Cluj-Napoca la orele 19:20.

Data de plecare Tarif standard in camera dubla

(avans 40%)

Tarif Early Booking

>15.12.18 (avans 50%)

09.04.2019 669 euro 639 euro
Tarif Client Fidel 659 euro 629 euro
Reducere copil<12 ani cazat cu 2 adulti: 20 euro Supliment camera single: 135 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro, se va achita la finalizarea grupului, doar in caz de nevoie, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 15.12.2018

Tariful include:

– 5 nopti cazare la hoteluri de 3* sau tip Ibis/Best Western cu mic dejun bufet (3 nopti zona Bruxelles, 2 nopti zona Rotterdam/Amsterdam)

– bilet de avion cu compania Wizzair pe ruta si conform orarului mai sus mentionat, taxele de aeroport si transfer aeroport

– un bagaj de  mana cu dimensiuni maxime de 40x30x20cm,  poate fi transportat la bord gratuit (creme si lichide: <100 ml/recipient x 10 bucati in punga cu fermoar). ATENTIE! Regulament modificat la compania Wizzair: nu se mai pot transporta trolere!

– transport autocar licentiat de 3* cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C

– ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:

– bagaj de cala/persoana de 10 kg, de dimensiuni 55x40x23 cm: 20 euro; bagaj de 20 kg: 70 euro (dus-intors) (pretul bagajului este mai avantajos daca se achita la inscriere, acesta difera in functie de ruta si compania de zbor poate modifica taxele de bagaj ulterior).

– taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu; Rijksmuseum: 20 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere, Turnul Euromast: 10 euro, Altarul Van Eyck: 4 euro, Keukenhof: 18 euro; taxa vaporas Amsterdam: 16 euro, Bruges: 8 euro (taxe valabile in 2018, la publicarea programului)

*excursia optionala la Vollendam: 10 euro. Pretul include transport autocar, prezentarea producerii cascavalului a sabotilor de lemn cu traducere in limba romana+degustare cascaval, iesire in port si timp liber (minim 25 persoane)

– asigurarea medicala + asigurarea storno (de renuntare la calatorie)

– taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii). Locuri preferetianle sunt disponibile doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in cazul in care autocarul este plin.

castile pentru audioghid; bacsisurile

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.