Circuit Olanda 2019 cu Avion

5 zile - 4 nopti
Categoria:
  • amsterdam-olanda

Description

Circuit Olanda 2019

Amsterdam-Vollendam-Digul de nord(Afsluitdijk)-Rotterdam-Delft-Haga-Scheveningen

Ziua 1. Decolare din aeroportul din Cluj-Napoca la orele 14:25, aterizare in aeroportul din Eindhoven la orele 15:55. Pornire spre Amsterdam. Vizitam Amsterdam: plimbare de seara si timp liber in Cartierul Rosu. Cazare la un hotel 3* in zona Amsterdam/Rotterdam,  3 nopti la acelasi hotel. (Eindhoven-Amsterdam~150 km)

Ziua 2. Vizitam Amsterdam, incepem cu o vizita la slefuitorii de diamante Coster Diamonds, apoi continuam cu o vizita la Rijksmuseum (20 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere!), care gazduieste cea mai mare colectie de pictura flamanda, urmeaza o croaziera pe canalele orasului, apoi plimbare spre Piata de Flori, vara, locul perfect pentru a ne aproviziona cu bulbi de lalele. Timp liber in Amsterdam; cazare.

Ziua 3. Incepem ziua cu renumitul Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului. Orpire in Delft, centrul ceramicii olandeze si orasul natal al lui Johannes Vermeer. Vizita la Haga, oprire pentru poze la Palatul Pacii in cadrul careia functioneaza Curtea Suprema de la Haga. Intram in centru, timp liber sau vizita sala medievala a cavalerilor, faimosul Riederzaal, (10 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere!) unde se afla tronul ceremonial al suveranului Tarilor de Jos. Iesim la Marea Nordului, la Scheveningen, cartierul maritim si statiunea Hagai. Timp liber pe faleza pentru masa, baie sau cumparaturi. Cazare.

Ziua 4. Zi libera in Amsterdam, sau *excursie optionala la Vollendam, mica localitate, fost sat pescaresc traditional, unde vizitam o ferma de cascaval si asistam la procesul fabricarii sabotilor de lemn. Timp liber in portul satului pescaresc. Ne continuam drumul spre nord pentru a admira enormul baraj de cca 30 km, Afsluitdijk, cu ajutorul caruia, Olanda a stavilit apele Marii Nordului. Cazare zona Koln.

Ziua 5. Transfer la aeroportul din Koln, decolare la orele 09:20, aterizare la Cluj-Napoca la orele 12:30

Data de plecare Tarif standard in camera dubla / tripla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>28.02.19 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>15.12.18 (avans 50%)

13.08.2019  629 euro 599 euro 569 euro
Tarif Client Fidel 619 euro 589 euro 559 euro
Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro Supliment camera single: 85 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 35 euro, se va achita, doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului,  in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 15.12.2018

Tariful include:

– bilet de avion cu compania Wizzair pe ruta si conform orarului mai sus mentionat, taxele de aeroport si transfer aeropor

– un bagaj de  mana cu dimensiuni maxime de 40x30x20cm,  poate fi transportat la bord gratuit (creme si lichide: <100 ml/recipient x 10 bucati in punga cu fermoar). ATENTIE! Regulament modificat la compania Wizzair: nu se mai pot transporta trolere!

– 3 nopti cazare zona Amsterdam-Rotterdam, 1 noapte zona Koln, la hotel de 3* cu mic dejun bufet (Atentie! Hotelul de la Koln, nu are camere triple)

– transport autocar licentiat de 3*, cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C.

– ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:

– bagaj de cala/persoana de 10 kg, de dimensiuni 55x40x23 cm: 20 euro; bagaj de cala de 20 kg: 70 euro (dus-intors) (pretul bagajului este mai avantajos daca se achita la inscriere, acesta difera in functie de ruta si compania de zbor poate modifica taxele de bagaj ulterior).

– taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu; Rijksmuseum – 20 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere! Turnul Euromast: 10 euro, taxa vaporas Amsterdam: 16 euro, Sala Cavalerilor din Haga, Riedersaal: 10 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere! (vizita e posibila in functie de evenimentele ceremoniale), Catedrala din Delft ~3 euro

*excursia optionala la Vollendam si Afsluitdijk: 25 euro. Pretul include transport autocar, vizita la o ferma de producere a cascavalului si a sabotilor de lemn cu traducere in limba romana+degustare cascaval, iesire in port si timp liber, deplasare spre digul de nord, Afsluitdijk (minim 25 persoane)

– asigurarea medicala + asigurarea storno (de renuntare la calatorie)

– castile pentru audioghid; bacsisurile

– taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii) Locuri preferetianle se acorda doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.