Circuit Olanda 2019

7 zile - 6 nopti
Categoria:
  • Olanda

Description

Circuit Olanda 2019

Passau-Amsterdam-Vollendam-Digul de nord(Afsluitdijk)-Rotterdam-Delft-Haga-Scheveningen-Koln-Nurnberg-Abatia Melk
Ziua 1. Plecare din Cluj Napoca la orele 02:00, din Oradea la orele 05:00 înspre Passau, vechi oras comercial pe Dunare, la confluenta raurilor Inn si Illz. Plimbare pe stradutele orasului vechi, vizitam catedrala baroca, primaria si Drei Flusse Eck (Coltul celor 3 Fluvii). Timp liber. Cazare zona Passau/Nürnberg. (Cluj Napoca-Oradea-Nürnberg~1150 km)

Ziua 2. Pornire din Nurnberg spre Olanda. Vizitam Amsterdam: plimbare de seara si timp liber in Cartierul Rosu. Cazare la un hotel 3* in zona Amsterdam/Rotterdam, 3 nopti la acelasi hotel. (Nurnberg-Amsterdam~650 km)

Ziua 3. Vizitam Amsterdam, incepem cu o vizita la slefuitorii de diamante Coster Diamonds, apoi continuam cu o vizita la Rijksmuseum (20 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere!), care gazduieste cea mai mare colectie de pictura flamanda, urmeaza o croaziera pe canalele orasului, apoi plimbare spre Piata de Flori, vara, locul perfect pentru a ne aproviziona cu bulbi de lalele. Timp liber in Amsterdam; cazare.

Ziua 4. Incepem ziua cu renumitul Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului. Orpire in Delft, centrul ceramicii olandeze si orasul natal al lui Johannes Vermeer. Vizita la Haga, oprire pentru poze la Palatul Pacii in cadrul careia functioneaza Curtea Suprema de la Haga. Intram in centru, timp liber sau vizita sala medievala a cavalerilor, faimosul Riederzaal, (10 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere!) unde se afla tronul ceremonial al suveranului Tarilor de Jos. Iesim la Marea Nordului, la Scheveningen, cartierul maritim si statiunea Hagai. Timp liber pe faleza pentru masa, baie sau cumparaturi. Cazare.

Ziua 5. Zi libera in Amsterdam, sau *excursie optionala la Vollendam, mica localitate, fost sat pescaresc traditional, unde vizitam o ferma de cascaval si asistam la procesul fabricarii sabotilor de lemn. Timp liber in portul satului pescaresc. Ne continuam drumul spre nord pentru a admira enormul baraj de cca 30 km, Afsluitdijk, cu ajutorul caruia, Olanda a stavilit apele Marii Nordului. Cazare zona Koln.

Ziua 6. Pornim prin Germania, vizitam Nurnberg, orasul imperial, care si-a pastrat aerul medieval prin zidurile fortificatiei enorme. Vizita pietonala in incinta zidurilor medievale, vizitam mica catedrala si Schoner Brunnen, Casa Albrecht Durer, Palatul Justitiei, locul unde au avut loc faimoasele procese ale conducatorilor nazisiti, in 1945 (exterior). Cazare zona Nurnberg/Passau (Koln-Nurnberg: 400 km; Koln-Passau~630 km)

Ziua 7.  Ne indreptam spre casa; oprire in Austria la Abatia Melk, prima capitala a Austriei si centru cultural foarte important in perioada Evului Mediu. Sosire in seara tarziu. (Passau-Oradea~800 km)

Data de plecare Tarif standard in camera dubla / tripla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>28.02.19 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>15.12.18 (avans 50%)

12.08.2019  449 euro 429 euro 409 euro
Tarif Client Fidel 439 euro 419 euro 399 euro
Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 30 euro Supliment camera single: 110 euro  

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 35 euro, se va achita, doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului,  in spatamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 15.12.2018

Tariful include:

– 6 nopti cazare la hoteluri de 3* sau tip Ibis cu mic dejun bufet, 2 nopti zona Nurnberg, 3 nopti zona Rotterdam/Amsterdam. 1 noapte zona Koln.

– transport autocar licentiat de 3*, cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C.

– ghid turism din partea agentiei

– taxele de drum si de parcari, taxa tranzit Germania

Tariful nu include:

– taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu; Rijksmuseum – 20 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere! Turnul Euromast: 10 euro, taxa vaporas Amsterdam: 16 euro, Sala Cavalerilor din Haga, Riedersaal: 10 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere! (vizita e posibila in functie de evenimentele ceremoniale), Catedrala din Delft ~3 euro; Abatia de la Melk: ~11 euro

*excursia optionala la Vollendam si Afsluitdijk: 25 euro. Pretul include transport autocar, vizita la o ferma de producere a cascavalului si a sabotilor de lemn cu traducere in limba romana+degustare cascaval, iesire in port si timp liber, deplasare spre digul de nord, Afsluitdijk (minim 25 persoane)

– asigurarea medicala + asigurarea storno (de renuntare la calatorie)

– castile pentru audioghid ; bacsisurile

– taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

 

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

Ora de imbarcare Orasul de imbarcare Locul de imbarcare Tarif
05:00 Oradea Str Tudor Vladimirescu nr 4, de la

Agentia Galatea Travel

0
02:00 Cluj-Napoca Sala Sporturilor Gratuit
01:20 Turda Statie autobuz Sens West 15 euro
00:00 Tg. Mures OMV, Str. Gh. Doja 15 euro
02:30 Satu Mare MOL, Drumul Careiului 20 euro
03:00 Carei MOL, Bld. 25 Decembrie 15 euro
02:30 Zalau MOL, Bld Mihai Viteazu 15 euro
02:40 Arad OMV Centura, Calea Zimandului 20 euro

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri)