COASTA DE AZUR SI ITALIA DE NORD 2022

9 zile - 8 nopti
Categoria:

Description

COASTA DE AZUR SI ITALIA DE NORD

Ljubljana-Lacul Garda-Nice-Monte Carlo-Cannes-Grasse-Avignon-Marsilia-Pont du Gard-Saint Tropez-Bergamo

 

Ziua 1. (Cluj-Oradea-Budapesta-Maribor-Vicenza~1100 km). Pornire din Oradea la orele 00:00, (pornire din Cluj la orele 21:00 in data de 26.08). Scurta vizita la Ljubljana, capitala Sloveniei – plimbare ghidata: Podul cu Dragoni, Catedrala, Primaria, Podul Triplu, timp liber. Sosire in Italia. Preluam turistii care sosesc cu avionul de la aeroportul Treviso. Cazare zona Vicenza. (Cluj-Vicenza~1200 km)

Ziua 2. Ne continuam drumul prin Italia, poposim la unul dintre lacurile glaciare cele mai faimoase ale Italiei de nord, Lago di Garda, plimbare prin Sirmione si apoi timp liber sau croaziera pe Lago di Garda. Pornim spre Franta. Cazare zona Marsilia (2 nopti). (Vicenza- Marsilia ~760km).

Ziua 3. Vizitam Marsilia – tur panoramic in jurul Portului Vechi – Primaria, Biserica Sf Ferreol, Fortareata Saint Nicolas. Timp liber sau ne indreptam cu vaporasele locale spre fortareata If – inchisoarea lui Edmond Dantes. Vizitam Avignon, resedinta papala din secolul al XIV-lea – Palatul Papal (exterior) si Podul St. Benezet, ambele clasate pe lista Patrimoniului UNESCO. Urmeaza faimosul Pont du Gard, viaduct / apeduct din perioada romana. Cazare la acelasi hotel zona Marsillia.

Ziua 4. Dupa mic dejun ne indreptam spre Monaco – tur pietonal in Monaco-Ville, vizitam Palatul Princiar si Muzeul Oceanografic, Catedrala, timp liber, apoi Monte Carlo, Cazinoul, Promenada Campionilor si pista Formula 1. Dupamasa spre seara ne indreptam spre Cannes; tur panoramic cu autocarul – Palatul Festivalelor, si faimosul bulevard, La Croisette, cu hotelurile de lux si cazinourile. Putin timp liber. Cazare la hotel zona Cannes, aprope de plaja.(4 nopti).

Ziua 5. Timp liber, sau excursie optionala la Saint Tropez, in micul sat pescaresc, astazi statiune renumita, care din anii ’50 a fost locul unde s-au titrat filme foarte renumite, cu actori celebri. Vizitam Muzeul Jandarmeriei. Programul nostru include si o croaziera, in cadrul careia admiram vilele celebritatilor si locatii cunoscute din filme (aprox 1 ora). Timp liber in orasel pentru a savura atmosfera sau plaja in Golful St. Tropez. Cazare la acelasi hotel in zona Cannes, aprope de plaja.

Ziua 6. Dupa mic dejun, timp liber la plaja, sau excursie optionala de jumatate de zi (cu plecare dupamasa) la Nice (Nisa) cu un tur panoramic pe Promenada Englezilor si Portul Vechi, timp liber in zona orasului vechi si a promenadei. Cazare la acelasi hotel in zona Cannes, aproape de plaja.

Ziua 7. Dupa mic dejun, timp liber la plaja, *optional se viziteaza o fabrica de parfumuri din localitatea Grasse, orasel cu traditie, faimoasa pentru parfumurile sale obtinute din flori. Cazare la acelasi hotel in zona Cannes, aproape de plaja.

Ziua 8. Dupa mic dejun, pornim spre Bergamo. Vizitam Bergamo, un orasel ca o perla ascunsa, la picioarele Alpilor, orasul natal al compozitorului Donizetti, orasel format din 2 parti: Orasul de Sus si Orasul de Jos. Folosim funicularul pentru plimbari si vizite: Catedrala Santa Maria Maggiore (vizita interioara este posibila, in functie de ora sosirii), Baptisterul. Timp liber. Cazare zona Bergamo. (Cannes-Bergamo~520 km)

 

Ziua 9. Dupa mic dejun, pornim spre tara, cu opriri tehnice. Sosire in tara noaptea tarziu. (Bergamo-Cluj~1300 km)

Data de plecare Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

sau pana la revocare
(avans 50%)

>31.03.2022

Tarif Early Booking

(avans 50%)

>31.01.2022

27.08.2022 575 euro 545 euro 525 euro
Tarif Client Fidel 565 euro 545 euro 515 euro
Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 30 euro
Supliment camera single: 180 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.01.2022

Tariful include:
– transport cu autocar modern, climatizat 3*, taxe parcari si autostrazi si taxe de intari in orase pt autocar;
– 8 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*sau Ibis/Campanile/Best Western (al 3lea pat in camera poate fi supraetajat sau pat pliant);
– ghid de turism din partea agentiei.

Tariful nu include:
– 
intrarile la obiectivele turistice: Pont du Gard: 8 euro, Croaziera Marsilia-If si biletul de intrare in fortareata: 22 euro, Monaco Palatul Princiar 8, Muzeul Oceanografic: 16 euro, funicularul la Bergamo: 5 euro (tur-retur), Croaziera Lago di Garda: 10 euro
-*excursia optionala la Grasse – 10 euro (include transport, vizita fabrica cu prezentare in lb engleza+traducerea informatiilor in lb romana)
– *excursia optionala la Nisa – 15 euro ( transport si program de jumatate de zi, cu plecare dupamasa);
– *excursie optionala la St. Tropez – 40 euro (include transport, croaziera si vizita la Muzeul Jandarmeriei);
– casti audioghid si bacsisurile;
– taxe ghizi locali, acolo unde grupul solicita sau este absolut necesar;
– asigurarea storno si asigurarea medicala (optional);
– taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii). Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

Guvernul Italiei a inceput in anii precedenti introducerea de taxe de statiune la hotelurile din anumite orase. In cazul in care, aceste taxe se introduc pe parcursul anului 2022 in localitatile unde ne cazam, si vor afecta preturile hotelurilor contractate, clientii vor suporta aceste cheltuieli. Taxele de statiune se achita direct la receptia hotelurilor.

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

 

 

Ora de imbarcare Orasul de imbarcare Locul de imbarcare Tarif
00:00 Oradea Str Tudor Vladimirescu nr 4, de la Agentia Galatea Travel 0
21:00 (-1 zi) Cluj-Napoca Complexul Vivo 0
20:20 (-1 zi) Turda Autogara Sens Vest 35 euro
19:00 (-1 zi) Tg. Mures OMV, Str. Gh. Doja 35 euro
21:30 (-1 zi) Satu Mare MOL, Drumul Careiului 30 euro
22:00 (-1 zi) Carei MOL, Bld. 25 Decembrie 30 euro

 

CONDITII DE INSCRIERE:

  1. LA TARIFE EARLY BOOKING,CIRCUITE AUTOCAR SI AVION
  • avans 50% (turistii care detin vouchere de la Circuitele Galatea Travel din 2020 se pot inscrie cu voucherul, dar diferenta de avans pana la 50% trebuie achitata pana la data expirarii perioadei Early Booking, data afisata in program)
  • diferenta de 50% se achita cel tarziu cu 45 zile inainte de data plecarii
  1. LA TARIFE STANDARD,CIRCUITE AUTOCAR SI AVION
  • avans 30% la inscriere, diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 45 zile inainte de data plecarii