CIRCUIT SPANIA-MAROC 2022

10 zile - 9 nopi
Categoria:

Description

CIRCUIT SPANIA-MAROC 2022

Barcelona-Montserrat-Figueras-Zaragoza-Madrid-Sevilla-Toledo-Gibraltar-Maroc (Tanger)-Cordoba-Granada-Valencia

Ziua 1. Decolare din Aeroportul din Cluj-Napoca la orele 19:20, Aterizare la Barcelona, la orele 21:20. Transfer la Hotelul din Calella, caza
re.Ziua 2. Pornire spre vechiul sediu al Aragonilor, Zaragoza. Plimbare prin centru, vizitam centrul vechi, Catedrala (exterior) si Biserica El Pilar (interior). Facem cunostinta cu stilul mudejar. Timp liber. Ne continuam drumul spre Madrid. Cazare zona Madrid, 2 nopti la acelasi hotel. (Barcelona-Madrid ~ 615 km)
Ziua 3. Începem vizita noastra cu El Escorial, rezidenta regala spaniola si locul de veci al regilor spanioli. Urmeaza capitala Spaniei, Madrid: Monumentul Cervantes, Palatul Regal (exterior), Orasul Vechi, Placa Mayor, Muzeul Prado (individual, cca 2,5 ore). Cazare la acelasi hotel.
Ziua 4. Parasim Madridul si ne îndreptam spre capitala Castiliei, Toledo. Fosta resedinta regala si imperiala care are o traditie istorica foarte bogata. Vizitam vestigiile culturale ale orasului, Catedrala (si interior) care se înalta deasupra orasului, Primaria, Casa Memoriala El Greco (interior), Cartierul Evreiesc. Ne continuam drumul spre Cordoba, vechiul centru religios maur-islamic, care, odinioara a fost si cel mai civilizat oras vestic, vizitam La Mezquita sau Moscheea (interior), centru religios, filosofic, cultural si centru al stiintelor medievale, azi catedrala orasului. Cazare zona Sevilia. (Madrid-Sevilia ~ 530 km)
Ziua 5. Vizita Sevilia, incepem cu Malul Guadalquivirului cu Arena pentru coride, Turnul de Aur, ne indreptam spre Catedrala Santa Maria (exterior), a treia cea mai mare catedrala gotica din lume cu mormântul lui Cristofor Columb, vizita Alcazarul (17 euro, se achita la inscriere), vechiul palat maur, intrebuintat apoi si de guvernatorii crestini. Ne indreptam spre Peninsula Gibraltar (colonie britanica); vizita mica capitala, apoi optional, cu microbuze locale ne îndreptam spre “Stânca” si Pestera Sf. Mihail. Sus de pe stânca vom admira panorama superba a Golfului Gibraltar. Cazare zona Gibraltar, 2 nopti la acelasi hotel. (Sevilla-Gibraltar ~ 200 km).
Ziua 6. Timp liber la hotel pentru odihna sau plaja, sau excursie optionala in Maroc (cetatenii UE pot trece pentru o zi in Maroc, acompaniati de un ghid local, cu CI valabil). In Maroc, vizitam orasul Tanger, centrul orasului vechi, Medina, unde facem o plimbara ghidata cu opriri la cumparaturi; urmeaza Palatul Sultanului (interior), care azi este muzeul orasului, pranz traditional, dupa care urmeaza un tur panoramic cu autocarul pana la Grotele legendare ale lui Hercule. Intoarcere cu feribotul in Algeciras (Spania).Ziua 7. Mic dejun. Pornim spre Granada, centru cultur
al maur-andalusian, ultimul bastion al islamului in Europa; vizita Caravan Sarayul, Capela Regala si Catedrala; timp liber in zona Bazarului sau plimbare prin cartierul gitanilor. Vizitam Palatul Alhambra (37 euro se achita la inscriere), capodopera arhitecturala maura, Palatul Regal, Curtea Leilor, Gradinile Generalife. Cazare Granada. (Malaga-Granada~ 130 km)
Ziua 8. Mic dejun. Parasim Granada de dimineata si ne îndreptam spre Costa Brava cu popasuri pe drum. Scurta oprire in Valencia, al treilea cel mai mare oras al Spaniei; vizitam panoramic zona orasului modern – Palatul Artei si Stiintei, Gara de Nord, Arena pentru Coride si scurt timp liber in zona Primariei. Pornim spre Barcelona, cazare 3 nopti in zona Barcelona. (Granada-Barcelona ~ 850 km)
Ziua 9. Vizitam Barcelona, panoramic cu Bulevardul Diagonal cu cladirile-opere arhitecturale ale lui Gaudi si alti artisti modernisti, Stadionul Camp Nou, La Sagrada Familia (37 euro, cu ghid local, se achita la inscriere), apoi pietonal, Ramblas, Cartierul Gotic, Timp liber in Barcelona. Parc Guell (fara intrare la balaur). Cazare
Ziua 10. Mic dejun. Timp liber sau *excursie optionala la Figueras, unde admiram Teatrul-Muzeu Gala Salvador Dali, cu creatiile artistului excentric, apoi la Montserrat, loc de pelerinaj catalan, situat intr-un cadru natural unic, printre munti. Transfer la aeroport. Decolare din Barcelona la orele 21:55, aterizare la Aeroportul din Cluj-Napoca la orele 01:55.

 

Data de plecare Tarif standard in camera dubla / tripla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>01.03.2022

(avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.2022

(avans 50%)

20.09.2022 995 euro 955 euro 905 euro
Tarif Client Fidel 985 euro 945 euro 895 euro
Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 30 euro Supliment camera single: 200 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 60 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.01.2022

Tariful include:
– bilet de avion Cluj-Barcelona-Cluj cu compania Wizzair, cf orelor de zbor mentionate; taxele de aeroport si transfer aeroport-hotel-aeroport la orele de zbor mentionate;
– un bagaj de mana cu dimensiuni maxime de 40x30x20 cm, poate fi transportat la bord gratuit (creme si lichide: <100 ml/recipient x 10 bucati in punga cu fermoar). ATENTIE! Regulament modificat la compania Wizzair.
– transport cu autocar/midibus cu aer conditionat, scaune rabatabile, etc, cf program
– 9 nopti cazare la hoteluri de 3* sau de tip Ibis, cu mic dejun bufet
– ghid de turism din partea agentiei.

Tariful nu include:
– bagaj de cala/persoana de 10 kg, de dimensiuni 55x40x23 cm: 52 euro; bagaj de cala de 20 kg: 75 euro (dus-intors) (pretul bagajului este mai avantajos daca se achita la inscriere, acesta difera in functie de ruta si compania de zbor poate modifica taxele de bagaj ulterior).
– taxele de intrare la obiectivele turistice din program: El Escorial: 10 euro, Muzeul Prado: 15 euro, Casa Memoriala El Greco: 5 euro, Cordoba, Moscheea: 10 euro, Gibraltar (microbuze cu ghid local)~35 euro; La Sagrada Familia: 37 euro (taxa platibila la inscriere, bilet de intrare, taxa de rezervare, comisioane agentii intermediare, ghid local), Alhambra: 37 euro (taxa platibila la inscriere, bilet de intrare, taxa de rezervare, comisioane agentii intermediare), Alcazarul din Sevilia: 15 euro (taxa platibila la inscriere, bilet de intrare, taxa de rezervare). Plata acestor taxe de intrare la inscriere este indispensabila pentru ca agentia sa poata cumpara aceste bilete, atunci cand ele se scot la vanzare. Si asa exista pericolul sa nu le putem achizitiona din cauza agentiilor locale care le cumpara si le vand apoi la tarife mult mai ridicate.

Excursiile optionale: Figueras+Montserrat cu ghid local: 35 euro (minim 30 persoane)+taxa de intrare Muzeul Dali: 12 euro; Maroc: 75 euro (include transport autocar pana in port, bilet feribot, program turistic cu ghid local, o masa de pranz traditional, taxa de intrare la Palatul Sultanului, azi Muzeul orasului si taxa de intrare la Grotele lui Hercule)

– taxe ghizi locali acolo unde grupul solicita sau este absolut necesar
– asigurare medicala si storno (include si Covid) , asigurari optionale;
– castile pentru audioghid ,bacsisurile;
– cine la hoteluri : 8 cine, 80 euro, se confirma la inscriere, se achita la fata locului (ziua 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9)
– taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii). Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin

 

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

CONDITII DE INSCRIERE:

  1. LA TARIFE EARLY BOOKING,CIRCUITE AUTOCAR SI AVION

Avansul este de 50% din tariful de inscriere; turistii care detin vouchere de la Circuitele Galatea Travel din 2020 se pot inscrie cu voucherul si cu diferenta de avans de pana la 50%. Restul sumei se achita cel tarziu cu 45 zile inainte de data plecarii

  1. LA TARIFE STANDARD,CIRCUITE AUTOCAR SI AVION

Avansul este de 30% la inscriere, diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 45 zile inainte de data plecarii